Beşiktaş Altay Maçı - 3uksb9zywh1aam / Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak.

Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada .

Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. 3uksb9zywh1aam
3uksb9zywh1aam from assets.dogannet.tv
Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma bein sports 1 kanalında canlı olarak . Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor.

Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor.

Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Karşılaşma bein sports 1 kanalında canlı olarak .

Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu.

Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Rajwyde7dx76rm
Rajwyde7dx76rm from www.trhaber.com
Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Karşılaşma bein sports 1 kanalında canlı olarak . Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada .

Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada .

Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Karşılaşma bein sports 1 kanalında canlı olarak . Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Karşılaşma bein sports 1 kanalında canlı olarak .

Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Elahduauhjbqim
Elahduauhjbqim from img.fanatik.com.tr
Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma bein sports 1 kanalında canlı olarak . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor.

Karşılaşma bein sports 1 kanalında canlı olarak .

Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada fırat aydınus görev alıyor. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Karşılaşma bein sports 1 kanalında canlı olarak . Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor.

Beşiktaş Altay Maçı - 3uksb9zywh1aam / Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak.. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu.